The Crowded Room: Hva vet vi så langt om denne Tom Holland-stjernespilleren?

Hvilken Film Å Se?
 

The Crowded Room : Det er en thrillerserie som ennå ikke er utgitt. The Crowded Room eksisterer fra Akiva Goldsman og sesongbasert antologi er hva den har blitt beskrevet som. Det handler om å fortelle de inspirerende historiene man har i livet, om de som har psykiske lidelser og lever med det.





Den er litt basert på Goldsmans eget liv og vil også være inspirert av The Minds of Billy Milligan, som er en biografi skrevet av Daniel Keyes. Den første starter innspillingen i mars måned, og den vil inneholde minst 10 episoder til sesong 1.

The Crowded Room: Hva vet vi så langt om denne Tom Holland-stjernespilleren?

kilde: IGN India



Per nå er det publikum vet at etter Tom Hollands suksessrike film (Spider-Man: no way home); han er klar til å spille hovedrollen i en ny thrillerserie kalt The Crowded Room. Han skal spille hovedrollen i serien som har som mål å sette et lys i retning av mennesker som er inspirerende og har vært gjennom en psykisk lidelse.

Rossum, moren vil bli å se i tilbakeblikkene i serien da hun er 10 år yngre enn sønnen i virkeligheten. På denne måten vil ikke aldersforskjellen være et uunngåelig problem lenger. Det du bør vite er at den ikke er basert på en sann historie, men snarere en blanding av to virkelige historier.



tomb raider 2 remake

En av dem er Akiva Goldsman (hans eget liv) og den andre er basert på en biografi kalt The Minds of Billy Milligan av Daniel Keyes som er prisvinnende.

Hvem er rollebesetningen og skaperne?

De utøvende produsentene er Alexandra Milchan, Arnon Milchan, Michael Schaefer og Yariv Milchan. Weed Road Productions banner vil produsere den. Produsentene har jobbet knallhardt. Selv om det ikke er noen trailer ute til verden ennå.

The Crowded Room-rollebesetningen er ny og mektig ettersom den inkluderer Tom Holland som spiller Danny Sullivan, så er det Amanda Seyfried som ble sett i filmen Mamma Mia og nå vil bli sett på som Rya som er en klinisk psykolog, Emma Laird hvem som er ordfører i Kingstown vil bli sett som Dannys kjæreste, Emmy Rossum som var en del av Shameless vil bli sett på som Candy som er Dannys mor, Sasha Lane som dukket opp i Loki og til slutt Christopher Abbott fra The Sinner.

Når og hvor kan vi streame det?

The Crowded Room har ikke sluppet premieredatoen. Men per nå, men innspillingen vil starte i mars måned. Så vi kan anta at den helt sikkert vil debutere og ha premiere innen utgangen av 2022 . Apple TV+ er plattformen der alle de 10 episodene av serien skal slippes direkte. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe abonnementet. Du kan til og med prøve den 7-dagers gratis prøveversjonen for bare ,99 i måneden. På denne måten kan du overse sitcom uten avbrudd i det hele tatt.

Hva handler sitcom om?

kilde: ComingSoon.net

anime som tiger og kanin

The Crowded Room med Tom Holland i hovedrollen handler om Danny, karakteren han spiller. Danny, en ung mann, har flere personligheter i sitcom. Karakteren Danny er basert på Billy Milligan, som er den første personen som er frikjent for en forbrytelse. Dette er fordi han har lidd av en psykisk lidelse kalt dissosiativ identitetsforstyrrelse.

Milligans historie er en prisvinnende biografi som gir detaljer om Milligans liv. Det er The Minds of Billy Milligan, av ingen ringere enn Daniel Keyes. Sitcomen kommer til å ha 10 episoder, og ærlig talt, du bør ikke forvente en lignende historie i sesong to av den.

Tagger:The Crowded Room

Populær