Emmy Rossum: Hvem har skuespillerinnen datet i det siste? Tidslinje for forhold

Hvilken Film Å Se?
 

Emmanuelle Gray Rossum som også er kjent som Emmy Rossum er en amerikansk sanger og skuespillerinne. Hun er en kjent skuespillerinne som allerede har blitt sett i forskjellige show som 'Shameless' og forskjellige filmer også. Det er bekreftet at hun skal spille Tom Hollands mor i «The Crowded Room». Fansen er glade for å se dem begge jobbe sammen. La oss se på hva vi allerede vet om henne og forholdsstatusen hennes, og om hun for øyeblikket er sammen med noen.





Hvem har Emmy datet tidligere?

kilde: Ranker

Emmy har en lang historie med dating og hookups med mange kjente menn. Med datinghistorien sin som går tilbake til 2005, var Emmy sammen med David Wildenstein som er en kunsthandler. Hun gikk deretter videre og begynte å date Topher Grace, som er en amerikansk skuespiller, i 2005.



Forholdet deres varte deretter i solide 2 år til forholdet deres brøt i februar måned 2007. Milo Ventimiglia, en amerikansk skuespiller, regissør og produsent, hadde også et forhold til Emmy. De datet begge kort i februar 2007.

filmer som ligner på twilight

Emmy Rossum koblet seg også opp med den berømte 'Captain America', dvs. Chris Evans i mars 2007. Uten faktiske bevis på forholdet deres, er deres såkalte fling hovedsakelig basert på ryktene som spredte seg på den tiden. I mars 2007 begynte Emmy å se musikksjefen Justin Siegel. Senere tok forholdet deres til neste skritt og giftet seg 17thfebruar 2008.



tower of god anime sesong 2

Med komplikasjoner i forholdet søkte paret om skilsmisse et år senere. Adam Duritz er en amerikansk musiker, låtskriver, plateprodusent og filmprodusent som datet Emmy fra oktober 2019 til september 2010. Emmy ble senere sett sammen med sin medstjerne fra «Shameless», Tyler Jacob Moore. De var sammen fra april 2011 til juli 2013.

Hvem dater Emmy for tiden?

Etter bruddet med medstjernen, begynte Emmy å date skaperen av Mr. Robot, Sam Esmail. De har datet siden 2013. Da ting fungerte så bra for dem, ble de knyttet sammen i mai 2017.

De har holdt på siden den gang, og Emmy fødte også datteren deres i år 2021. Datteren deres heter Samantha Esmail som nå er 9 måneder gammel, får all kjærlighet fra begge foreldrene sine på søndager da de for det meste holder på med jobb. i løpet av ukedagene.

Emmy Rossums historie

Emmy ble født 12. septemberth, 1986 i New York City hvor hun også vokste opp. Hun ble oppvokst av sin alenemor Cheryl Rossum som var en bedriftsfotograf. Emmy startet opprinnelig sin skuespillerkarriere i operabransjen.

Hun ble uteksaminert fra en privat institusjon på Manhattan ved navn Spence School i år 1996. Emmy fikk diplom på videregående skole i en alder av 15 ved å ta et online utvidelseskurs som tilbys av Stanford University. Senere meldte hun seg inn ved Columbia University og studerte kunsthistorie og fransk. Hun gjorde sin første teaterdebut i indiefilmen 'Songcatcher (2000)'.

anime med beste plot

Hvor så vi henne før?

kilde: US Weekly

Etter at hun var ferdig med operabransjen, jobbet hun i noen daglige såpeoperaer som 'As the World turns' og 'The Audrey Hepburn story'. Etter debuten i 'Songcatcher' ble hun også sett i 'Nola' og 'Mystic River.

Et sentralt punkt i Emmys liv var da hun dukket opp i to vidt forskjellige filmer, «The Day After Tomorrow» og 'The Phantom of Opera' . Hun mottok også en Golden Globe-nominasjon. Senere bestemte hun seg for å være en del av filmer der det vil være morsomt for henne å opptre som 'Mystic River' og 'Dragon Ball Evolution' etter å ha tatt råd fra Sean Penn.

Siden hun ikke dukker opp i den nye Apple-serien sammen med Tom Holland, blir det flott å se hvordan Emmy spiller Toms mor i det nye 'The crowded room'.

Tagger:Emmy Rossum

Populær