Peaky Blinders sesong 6 episode 2: 6. mars utgivelse, tid og hva må du vite før du ser?

Hvilken Film Å Se?
 

Peaky Blinders er en britisk TV-serie som er laget i sjangeren historisk fiksjon og kriminaldrama. Historisk skjønnlitteratur er en sjanger der handlingen til showet er satt opp i fortiden, men for det meste er fiktiv. Showet følger hendelsene hovedsakelig satt opp etter første verdenskrig. Kriminalgjengen er basert på en ekte ungdomsgjeng med samme navn Peaky Blinders som var aktive i byen i tidsperioden mellom 1890- til 1910-tallet.





De serie er laget av Steven Knight og er skrevet av Steven Knight, Toby Finlay og Stephen Russell. Den første sesongen av Peaky Blinders ble utgitt 12. september 2013, og viste seg å være en stor hit. Siden den gang har den fullført 5 sesonger og 31 episoder.

Den femte sesongen hadde premiere 25. august 2019, og ble avsluttet 22. september 2019. 2 år senere, i januar 2021, ble showet fornyet for en sjette sesong. Det ble annonsert at det blir den siste sesongen av Peaky Blinders. Nå er siste og siste sesong 6 av serien i gang.



Sesong 6 er regissert av Anthony Byrne, som også var regissør for sesong 5. Sesong 6 hadde premiere 27. februar 2022, og pågår fortsatt. Nå er bare én episode utgitt, og nå er Peaky Blinders sesong 6, episode 2 klar for utgivelse.

Star Cast i sesong 2 av Peaky Blinders

kilde: Toms guide



Sesong 6 består av mange skuespillere og skuespillerinner, hvorav noen er de samme som forrige sesong, mens det også er noen nye tillegg. Stjernerollen i sesong 6 inkluderer Cillian Murphy spiller Tommy Shelby, Tom Hardy som Alfie Solomon, Stephen Graham som en anonym karakter, Sophie Rundle i rollen som Ada Shelby, Anya Taylor-Joy som Gina, og Sam Claflin i rollen som Oswald Mosley. Bortsett fra dem inkluderer de nye tilskuddene artister som Paul Anderson, Ned Dennehy og Amber Anderson.

Er det noen trailer tilgjengelig?

Ja, den mest etterlengtede traileren for sesong 6 ble utgitt 1. januar 2022 av den offisielle kanalen til BBC på YouTube. Traileren spredte seg som en ild i skogen da fansen var ivrige etter å få et glimt av hva som kommer til å skje i den sjette sesongen.

Nå har traileren over 1,18 000 visninger og rundt 425 000 likes. Selv om kjøretiden til traileren ikke er så lang, men selv da er den tilfredsstillende nok til at seerne får vite hva som er temaet som følges denne sesongen. Trailerens varighet er 1 minutt og 36 sekunder.

Hva er episodene av sesong 6?

Den siste og siste sesongen av Peaky Blinders som er sesong 6 vil bestå av totalt 6 episoder med en spilletid på 50-60 minutter hver. Den første episoden ble sluppet 27. februar 2022. Nå vil de resterende episodene komme ut ukentlig det vil si én episode per uke.

Nå vil den andre episoden slippes 6. mars 2022, etterfulgt av den tredje episoden som slippes 13. mars 2022. På samme måte vil episode 4 neste uke sendes 20. mars 2022 og episode 5 27. mars 2022. siste og siste episode av hele serien har premiere 3. april 2022.

Hvor kan du se sesong 6?

kilde: TechNadu

I likhet med de foregående sesongene vil ikke denne sesongen slippes på Netflix. Den vil også være tilgjengelig å se på BBC . For det første vil sesongen ha premiere på BBC-plattformen. Etter fullføringen av utgivelsen av alle episodene på plattformen til BBC, vil den utgis på Netflix for å se.

Så Peaky Blinders sesong 6 vil være tilgjengelig for å se på Netflix etter 3. april 2022. Før det kan du se Peaky Blinders på BBC som vil sende én episode per uke klokken 21:00 (Australsk tidssone). Sesong 6, episode 2 vil være tilgjengelig for å se på 6. mars 2022.

Tagger:Peaky Blinders Peaky Blinders sesong 6

Populær