Under the Banner of Heaven: Når planlegger Hulu å slippe den i 2022?

Hvilken Film Å Se?
 

Den kommende krimdramaserien, Under the Banne r av himmelen , går raskt mot utgivelsesdatoen. Dustin Lance Black fungerer som skaperen og manusforfatteren for denne kommende miniserien. David McKenzie regisserer den sammen med Isabel Sandoval.





Denne serien tilpasser premisset fra Jon Krakauers sakprosabok med samme navn. Serien følger en detektiv som begynner å utforske drapssaker som setter troen hans på prøve. Det brutale drapet har en forbindelse til den innflytelsesrike Utah-familien. Siden deres liv er sterkt avhengig av LDS-fundamentalisme, og mistillit til regjeringsmakt. Hvis du venter spent på utgivelsen av denne serien, her er oppdateringene.

Kommer Under the Banner of Heaven ut i 2022?

kilde: Collider



kriminelle sinn sesong 13 hulu

Under himmelens fane er utviklet som en FX Original. Den begrensede serien forbereder utgivelsen en gang i 2022. Den nøyaktige utgivelsesdatoen er imidlertid fortsatt ukjent. Distributøren for serien er Disney Platform Distribution, med en fantastisk ensemblebesetning. Selv om den er bekreftet utgitt i 2022, sier de forskjellige kildene ganske enkelt at serien «kommer snart.» Den er fortsatt i produksjonsstadiet.

Er en teaser tilgjengelig?

En teasertrailer for serien har kommet, og de første opptakene gir et vakkert og fascinerende blikk inn i serien. Den minuttlange traileren erter det grunnleggende i handlingen, om hvordan et dobbeltdrap ryster detektiven. Den følger Andrew Garfields fortelling. Opptakene antyder et foruroligende mysterium, og det ser lovende nok ut til å være en glitrende klokke.



Hvem er i rollebesetningen?

Den fantastiske rollebesetningen har Andrew Garfield, som spiller hoveddetektiv Pyre. Brenda Lafferty spilles av Daisy Edgar-Jones, Ron Lafferty av Sam Worthington, Dan Lafferty av Wyatt Russell, og Diana Lafferty av Denise Gough. De andre medlemmene av Lafferty-familien inkluderer Allen Lafferty av Billy Howle, Samuel Lafferty av Rory Culkin, Matilda Lafferty av Chloe Pirrie. Gil Birmingham vil spille rollen som Bill Taba, og Sandra Seacat som Josie Pyre.

Hva handler handlingen om?

Serien vil fokusere på livene til to brødre, som myrder spedbarnsdatteren og kona til de yngre. De hevder at det var Guds vilje og deres fundamentalisme. Disse brødrene er en del av Profetens skole, en splintgruppe, og det var deres tro som fikk dem til å begå denne avskyelige forbrytelsen. En mormonpolitietterforsker begynner å etterforske drapet, men befinner seg ved et veiskille når drapet begynner å sette troen hans på prøve.

Hvor kommer den ut?

kilde: Variety

hvor å streame et stille sted 2

Den kommende nye serien, Under the Banner of Heaven, vil få en eksklusiv utgivelse på FX på Hulu en gang i år i USA. Jon Krakauers bok-TV-tilpasning vil også få en internasjonal utgivelse som Star Original på Disney+. Det totale antallet episoder for denne serien er fortsatt ukjent. Under the Banner of Heaven er en av de mest etterlengtede utgivelsene i 2022.

Tagger:Under himmelens fane

Populær