Walker sesong 2 episode 11: 10. mars Utgivelse, tid og hva du bør vite før du ser?

Hvilken Film Å Se?
 

I Walker sesong 2 episode 11 er Jared Padalecki en singel mann, som kommer tilbake til Austin etter å ha vært skjult i veldig lang tid, bare for å finne at det er vanskeligere arbeid som venter på ham. Han vil prøve å få kontakt igjen med sitt fantasifulle og innsiktsfulle barn og sin sta, ganske ulydige tenåringsjente og utforske konflikter med familien sin og sin vanlige bondefar.





Walkers forrige partner er for tiden hans Ranger Captain. Walker finner ut en del interesse med sin nye medskyldige preget av hjelpen fra Lindsey Morgan mens han utvikler gradvis tvilsomme tanker om forholdene som også omfatter hans bedre halvdels bortgang.

Walker sesong 2 episode 11 Utgivelsesdato og -klokkeslett

kilde: Gizmo Story



Det vil være et stridsfelt som vi skal se med de to familiene. Liam prøver å ta med en del av de mer etablerte postene for å se nærmere på det, og det er gyldig. Det kommer garantert til å skje, men Geri og Cordell er endelig sammen. Dessuten er de på jakt etter å sette av en mulighet til å tilbringe sammen. Det ligner på tiden vil bli hindret av Trey også. Walker sesong 2 episode 11 kommer også 10. mars kl. 20.00.

Walker sesong 2 episode 11: Hva bør du vite før du ser?

Han må imidlertid informere familien om Geri snart. Da han ble mottatt av Davidsons, gir Liam en studie som kan bety noe dårlig for Walker-familien. Og Bonham avdekker et faktum mens han skjuler et annet. I mellomtiden har Cordell innsikt om sin egen han kanskje vil gi til familien, forutsatt at han finner muligheten. Jeg er sikker på at Trey ikke vil si et ord i tilfelle Cordell ikke interesserer ham også.



Alt om Walker sesong 2, episode 11

Trey har funnet ut hvordan han kan opprettholde mysterier før, og han trenger at følgesvennene hans er fornøyde. I alle fall vil det få ting til å føles uklar for Cordell i en stund med tanke på at mannen heller vil unngå å diskutere følelsene sine også.

Dette kommer til å bli fascinerende å se hva som kommer frem fra eiendomsavsløringen. Også hva familiene vil gjøre for å beskytte sitt territorium. Med prequel som undersøker en større del av familiens begynnelse, kan den kanskje avsløre litt innsikt i hvordan det første eiendomskartet også ble.

Hvem blir en del av Walker sesong 2, episode 11?

Serien sporer Jared Padaleckis Cordell Walker, en offiser og berøvet far som kommer tilbake til huset i Austin i kjølvannet av utgifter i to år i det skjulte. The Walkers undersøker eiendomsregistre, og observerer en unik guide som viser at familien kanskje bor på motstanderens territorium. Serien vil inneholde Kale Culley, Odette Annable, Molly Hagan, Jared Padalecki, Odette Annable, Violet Brinson, Lindsey Morgan, Ashley Reyes, Jeff Pierre, Keegan Allen, Coby Bell, og så videre.

Tagger:Walker sesong 2

Populær