Hva kan du forvente av Snowpiercer sesong 3, episode 6 28. februar?

Hvilken Film Å Se?
 

Snøpiercer sesong 3 episode 6 slippes 28. februar 2022. Den postapokalyptiske dystopiske thrilleren begynte premieren på sesong 3 24. januar, og serien er en interessant blanding av sci-fi, politikk og spenning. Graeme Manson og Josh Freidman er utviklerne av denne serien.





Showet følger Snowpiercers passasjerer ombord på dette gigantiske toget i kontinuerlig bevegelse. De siste av de gjenværende overlevende på den globale ødemarken hengir seg til politikken for overlevelse, sosial urettferdighet og klassekamp mens de er på dette verdensomspennende toget. Snowpiercer-serien er en omstart av filmen med samme navn. Siden den sjette episoden for sesong 3 slippes snart, her er nøkkeldetaljene.

Når kommer episode 6 ut?

kilde: Hva er på Netflix



walking dead sesong 6 episode 6 rollebesetning

Den sjette episoden av den pågående sesongen for Snowpiercer kommer 28. februar 2022. Nye episoder av denne thrilleren slippes ukentlig på mandager. Den vil ha premiere kl. 21.00 ET eller kl. 20.00 CT på det originale nettverket, TNT. I likhet med de foregående sesongene er antallet episoder for løpesesongen 10. Sesong 3 fortsetter med premieren til 28. mars 2022. Spilletiden for disse episodene faller mellom 44 og 51 minutter.

julie and phantoms cast

Hvor kan du se episode 6?

I USA vil episodene være tilgjengelige på TNT-nettverket (Turner Network Television). Netflix distribuerer showet til et globalt publikum. Episodene slippes et døgn etter at de ble sendt på TNT-nettverket. Dermed vil du få ta igjen den sjette episoden 1. mars 2022. Du kan streame TNT via Sling TV, og FuboTV (som er tilgjengelig med gratis prøveversjon). Etter den 7-dagers gratis prøveperioden koster det standard månedlige abonnementet ,99.



Hva vil skje i episode 6?

Den kommende episoden har tittelen Born go to Bleed. Teleplayet til episoden er av Tiffany Ezuma. Den forrige episoden var tett med sine flere plotlinjer. Den sjette episoden vil utforske sannheten bak planen om å drepe Layton. Var eksplosjonen forårsaket av Pike? Laytons ambisjoner om å overta som leder av Snowpiercer kan ha fått Pike til å gjøre det.

Det er ennå ikke funnet ut hvem som er den sanne gjerningsmannen for forbrytelsen, som vil skje i episode 6. I henhold til synopsis, når bombemannen kommer frem, må Layton revidere sine tidligere valg og bør ta en irreversibel avgjørelse.

utgivelsesdato for pirates of the Caribbean

Hva skjer i episode 5?

Erica Watson regisserte den femte episoden, A New Life, og har et telespill av Adam Starks. Den ble droppet 21. februar 2022. Med store vanskeligheter blir Liana født av Zarah. Pikes misnøye med Laytons ledelse er tydelig. En eksplosjon finner sted når Layton ankommer jernbanevognen. På en måte antyder det at denne eksplosjonen involverer Pike.

Kommer showet til å fornyes for sesong 4?

kilde: Frist

Det er spennende for fansen av den postapokalyptiske dramaserien Snowpiercer å vite at den nå er grønnbelyst for en fjerde sesong. David Deegs, som spiller hovedrollen i serien, kom med kunngjøringen for å bringe nyhetene til de «lojale fansen». Han legger til at for hver sesong blir serien større og «Snowpiercery-er».

Tagger:Snowpiercer Snowpiercer sesong 3

Populær