Young Sheldon sesong 5 episode 16: 10. mars Utgivelse, tid og hva du bør vite før du ser?

Hvilken Film Å Se?
 

Den veldig berømte Big Bang-teori-sitcomen kalt young Sheldon er basert på barndomsdagbøkene til Sheldon Cooper, en fysiker fra Big Bang-teorien. Serien har nå kommet ut med sin fjerde sesong og 16. episode. Den får fansen og publikum til å vente desperat på utgivelsen av den kommende episoden.





Showet fremhever det ekstraordinære vidunderbarnet Sheldon og hans bemerkelsesverdige egenskaper og intelligens. Sheldon handler om å forstå ting fra et annet perspektiv og gi de beste svarene; Som er en blanding av fornuft og sarkasme og noen ganger med en dæsj empati. Han er et geni som begynte på college i en alder av 11 år og fikk en Ph.D. på 16 år.

hvorfor forlot south park hulu

Young Sheldon sesong 5 episode 16 Utgivelsesdato: Når kommer den på skjermen?

kilde: Newsweek



Den 16. episoden av Young Sheldon kommer ut 10. mars 2022. Denne episoden vil vise Sheldon medfølgende Drs. Sturgis og Linkletter på en vitenskapsreise. På den annen side så vi fra de siste episodene Jorge lyve om sin nye kjæreste som var mye eldre enn ham. Denne nye episoden fortsetter muligens der historien sist forlot.

Young Sheldon sesong 4 Oppsummering: Hva skjedde så langt?

De Big Bang teorien sitcom ga ut sunn komedie mens den unge Sheldon Cooper var med. Han bor nå i Øst-Texas med ikke så mye cakewalk-liv. Der et flertall av folket går i kirken eller vier livet sitt til sport og moro der, har vi Sheldon Cooper som viser bemerkelsesverdig intellekt ved å løse komplekse matematikk- og fysikkproblemer. Men alt til side, det faktum at Sheldon oppfører seg som en smart og uvitende ung mann, er den virkelige avtalen familien som må holde tritt med ham.



Hvem er alle karakterene i serien?

Showet bringer til skjermen en liste over tilbakevendende karakterer som Sheldons mor Mary, som er en kvinne med religion og forkynner evangelisk kristendom. Så er det tvillingsøsteren hans som heter Messi og hans eldste bror George. Med tiden og alderen kan Sheldon sees vokse fra et kaldhjertet barn til en mer empatisk, forståelsesfull, humoristisk – fornuftig voksen. Han er unik i sin måte å betrakte seg selv som rasjonell mens han opptrer irrasjonelt og viser ekstremiteter av narsissisme mens han mangler emosjonell modenhet.

Young Sheldon sesong 5 rollebesetning: Hvem alle får vi se i sesongen?

kilde: Daily Research Plot

overlord sesong 4 anime utgivelsesdato

I spissen har vi ingen ringere enn Iain Armitage, som spiller rollen som vidunderbarnet Sheldon Cooper. Så har vi karakteren til Mary Tucker Cooper, det vil si den unge Sheldons mor og spilles av skuespillerinnen Zoe Perry. Fansen ser deretter Lance barber spille rollen som George Cooper Sr., far til Sheldon, Missy og Georgie, og hovedtrener ved Medford High. Montana Jordan kan sees på som Missys eldre bror, George Georgie Cooper Jr.

Vi vil også fortsette å se Melissa Missy Cooper, Georgies yngre søster og Sheldons yngre søster portrettert av Raegan Revord. Andre kjente karakterer inkluderer Annie Pott som Constance, Matt hobby som pastor Jeff Difford og Wyatt McClure som Billy Sparks.

Tagger:Young Sheldon sesong 5

Populær